„Tudatos öröm” coaching

“Idézet helye.”

Akitől idézünk

Tudatos öröm coaching

Hiszem, hogy a körülöttünk levő világ tele van lehetőséggel az örömre, tele van csodával és rengeteg jó érzést élhetünk meg nap, mint nap, ha ezekre helyezzük a fókuszt. Ehhez képest azt látom, hogy a legtöbben szomorúan, enerváltan, kedvetlenül és feszülten élik a minden napjaikat, miközben a külső körülményeket okolják mindenért. Azt gondolom sokkal több lehetőségünk van tenni önmagunkért, hogy az életünkben több örömünk legyen.

Azt gondolom van választásunk abban, hogy miként bánunk magunkkal és a környezetünkkel és sokkal inkább ennek függvénye az, hogy milyen élmények érnek minket, mint bármi másnak. De legalábbis azt tudjuk befolyásolni, hogy egy-egy velünk történő eseményre hogyan reagálunk.

A világ irányítása nem a mi kezünkben van, de a saját kis világunkat nagyon is tudjuk formálni. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani a „Tudatos öröm” coaching során.

Miért  „Tudatos öröm” coaching?

Néhány évvel ezelőtt saját örömömre elkezdtem írni egy blogot. A lelkem öröme blog arról szól, hogy a saját életemben milyen pozitív élmények vannak jelen, ezeket hogyan keresem és élem meg tudatosan, hogyan használom a már megélt élményeket egy-egy rosszabb pillanatban vagy éppen hogyan küzdök meg egy nehézséggel azért, hogy előbbre legyek az életemben. A blog kapcsán barátok, ismerősök kerestek meg azért, hogy beszélgessünk, meséljek nekik a saját élményeimről. Az elmúlt évek során nagyon sok embertől kértem és kaptam támogatást, ismertem meg általuk egyre több különböző segítő szakmát. Ezek a beszélgetések adták a motivációt, ami a coach szakma irányába vitt.

Mikor segíthet az „Tudatos öröm” coaching?

  • Ha szeretnél örömtelibben élni az életed.
  • Ha már tudod, hogy valamin változtatni szeretnél, de nem tudod hogyan.
  • Ha szeretnéd tudatosabban megélni a boldog pillanatokat.
  • Ha szeretnéd megkeresni a lehetőségeid, hogy kiegyensúlyozottabb lehess.

Időtartam – díjazás

Egy coaching folyamat jellemzően 5-8 egymást követő, egymásra épülő alkalomból áll. 1 alkalom: 60 perc személyes beszélgetést foglal magába előre egyeztetett időpontban.

8.000 Ft / alkalom