Otthonteremtés

„Az otthon nem egy hely, hanem egy érzés!”

Brit tudósok szerint az életünk során legnagyobb stresszt okozó események között a költözés a második a sorban. Egy költözést jellemzően építkezés, felújítás előz meg, az egész folyamat kiváltó oka pedig általában valamilyen élethelyzet változás. Minden esetben új otthon teremtése a cél, ami sok döntéssel és emiatt sokak számára feszültséggel járó időszak. Megfelelő szakemberek bevonásával azonban ez a folyamat élménnyé alakítható.

Több éves tervezői tapasztalatunk azt mutatja, hogy az otthonteremtés nem a tervezőasztalon kezdődik.

Sokkal korábban és sokkal mélyebben kell kezdeni ahhoz, hogy a tervezés során ne csak berendezett lakások, hanem valódi otthonok szülessenek. Ennek egyszerű oka van: az otthonokban emberek élnek. Emberek, akik egymáshoz és önmagukhoz is egyre nehezebben kapcsolódnak, miközben mindenki arra vágyik, hogy az otthona egy nyugodt és biztonságos menedék legyen, ahol töltődhet. Ahova szeretnek hazatérni, ahonnan nem vágynak el. Emellett az otthonunk, a közvetlen életterünk egy befektetés, gazdasági és érzelmi oldalról is. Meghatározza a mindennapok hangulatát, kihat a mentális és fizikai állapotunkra is.

„ Az otthon nem csupán úti cél, amely nap végén vár ránk, hanem forrás is, ahonnan reggelente útnak indulunk.„

Az otthonteremtés emberek közti alkotó kapcsolat egy közös cél érdekében.

Hiszünk abban, hogy ehhez nemcsak a térrel és az alkalmazott anyagokkal kell tudni jól bánni, hanem az emberekkel is. Szerintünk a sikeres projekthez elengedhetetlen a jól szervezett, logikusan felépített tervezési folyamat, ahogy ennek a tiszta kommunikációja is az összes munka kapcsolat során.

Mi ehhez a kreativitásunkat, szakértelmünket, a hosszú évek során összegyűjtött tudásunkat és tapasztalatunkat adjuk. Megoldásokat keresünk, és segítünk választani a lehetőségek közül, csökkentve a számtalan döntés okozta feszültséget.

A tervezés nem öncélú folyamat, hanem egy olyan közös munka, amely során Veletek együttműködve teremtünk számotokra olyan teret, ahol otthon érzitek magatokat.