belsőépítészet, design, formatervezés

A gondolkodó fotel

Harmóniában kívül-belül

Mert mindenkinek kell egy biztos pont az életében. Egy hely, ahol összekucorodhatunk hideg téli estén egy jó könyvvel és gőzölgő teával. Egy hely, ahova kiülhetünk élvezni az első tavaszi napsugarakat. Ahol csukott szemmel hallgathatjuk kedvenc zenéinket. Ahol gondolkodhatunk, kikapcsolhatjuk az agyunkat. Ahol egy kicsit ki tudunk szakadni a hétköznapokból, elmélyülhetünk saját gondolatainkban, egyedül lehetünk, feltöltődhetünk. Miért ne lehetne ez a hely egy fotel?  A kreativitás határtalan, mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi kis gyűjtemény. Íme néhány érdekes, színes, designos és legfőképp kényelmes lounge chair vagy más néven „gondolkodó fotel”.

A fekete bőr – fehér műanyag kombináció vagy puha süppedős színes kagylófotel egyaránt a lakás dísze lehet.

Ez a meggypiros fotel olyan, mint egy emberi kéz. Aki bele ül igazán érezheti, milyen az ha valaki a tenyerén hordozza.

Hasonlóan meghitt kis öböl a hajlított fából készült keretbe helyezett tojás forma.

Miért ne lehetne egy hintaszék kétszemélyes?  Ideális bútordarab pároknak, ülhetünk egymással szemben vagy egymás mellett is. Ahogy tetszik.

A régi thonet székek vonalvezetését idézi ez a hajlított csőből készült hintaszék. Elegáns megjelenés, egyszerű vonalak, letisztult design.

Egy igazi design ikon az Egg Chair. Lehet tojás alakú kicsit retro hatású. A függesztett, fekete rattanból készült darabot pedig teraszra kertbe is kitehetjük.

Trópusi hangulatot idéz ez a kókusz szeletre emlékeztető kültéri lounge chair.

Hideg téli estékre ajánljuk ezt a különleges hálózsák alakú fotelt. Ebben biztosan nem fogunk fázni.