coaching, karácsonyi ajándék, tudatos gondolkodás

Boldog karácsonyt mindenkinek!

boldog karácsonyt

A b36műhelyben december 20. napján letesszük a lantot és 2 hetes pihenőt tartunk, hogy január első hétfőjén friss energiákkal feltöltődve vessük bele magunkat újra a munkába. Ajánljuk mindenki számára ugyanezt, ahogy azt is, hogy próbáljátok tartalmas pihenéssel és sok lazulással tölteni ezt az időszakot.

Hiszünk abban, hogy aki nem tud ellazulni az nem tud megfeszülni sem. Ami annyit tesz, hogy néha teljesen el kell engedni a teendőket ahhoz, hogy kicsit meg tudjunk újulni. Érdemes ilyenkor leválni az online térről és inkább a természethez, egymáshoz és önmagunkhoz kapcsolódni, kicsit befelé fordulni. Érkezik a téli napforduló, a leghosszabb éjszakával, ez a legsötétebb nap az évben. Minden adott az elcsendesedésre, befelé figyelésre, csendes töltődésre. Ehhez ajánlunk teljesen szubjektív szemmel néhány könyvet, ami azon túl, hogy tartalmas időtöltést jelent, segíthet abban is, hogy az új év kezdetéhez inspirációt gyűjtsünk.

Peter Wohlleben: A fák titkos élete

Pál Ferenc: Ami igazán számít

Melinda Gates: A nő helye

Bálint György, Bánó András: Bálint gazda, a százéves kertész

Beck Andrea: A Titoktündér

Mindenkinek azt kívánjuk legyen a következő két hét az elcsendesülés, az ünneplés ideje. Legyen gazdag örömökben és boldog pillanatokban! Teljen meg szívetek a szeretet és a hála érzésével!

képek forrása: pinterest