belsőépítészet, design, formatervezés

És lőn világosság

lampatestek

lampatestekOtthonunk fontos eleme a világítás. Minél többféle lámpatest kerül a lakásba, annál nagyobb a lehetőségünk aktuális hangulatunkhoz igazítani a világosságot, fényerősséget. Különleges lehet egy egy lámpatest, ha saját magunk készítjük el. Legújabb válogatásunkban egyedi nagyrészt újrahasznosított anyagokból készült lámpákat mutatunk be.

 

 

 

csaplampaA csapból általában víz folyik. Jelen esetben pedig fény. Újrahasznosított vízvezeték és csaptelep összeszerelésével és üvegcseppekből készült különleges lámpák a liquidlihgt – tól.

 

 

 

 

 

 

 

Ha kifogyott a nyomtatóból a festék, netán kiürült a festékszórónk, akkor se dobjuk ki a környezetszennyező hulladékot, inkább készítsünk belőle lámpát. Így gondolkodott egy fotóüzlet menedzsere is, aki megalkotta a Boxlightbox elnevezésű üres tintapatronokból készült lámpát.

 

 

 

 

 

 

muanyagkanal_lampaMi tegyünk, ha otthonunkban már nem férünk el a sok pet palacktól? Ráadásul a kerti parti után ránk marad egy csomó műanyag kanál is? Már csak egy foglalat hiányzik és némi kézügyesség és kész is az új függesztett lámpa.

 

 

 

 

 

 

 

tilka_lampakSzintén újrahasznosított anyagból, színes csomagolópapírból készült egy magyar gyártó terméke a ”Petra” függesztett lámpa. Őket a színes textilkábellel készült lámpáikról már ismerhetjük. Egyszerű, vagány és vidám. info: www.tilka.hu

 

 

 

 

 

 

 

reNataVégül, de nem utolsó sorban egy saját „termék”, a reNata fantázia névre hallgató állólámpa. Egy fotóstúdióból kimentett próbababa új ruhába öltözött, majd hogy ne legyen alul öltözött kapott még egy csokornyakkendőt és egy zippzárból készült nyakláncot is.