belsőépítészet, design, formatervezés

Kádkörkép

kadkorkep

kadkorkepOtthonunk egyik fontos tere a fürdőszoba, nem mindegy milyen berendezést, szanitert választunk ide. Itt kezdődik a napunk, és itt ér véget este. Nincs is jobb érzés, mint egy fárasztó nap végén elnyúlni egy kád forró vízben és lazítani. Ehhez pedig elengedhetetlen egy fürdőkád. Lássuk milyen lehetőségek vannak ezen a téren.

 

 

 

design_bathtubes_01Ha szeretjük a kerekded formákat, íme egy füles kosárra hasonlító pompás darab : Morphosis a Jacuzzitól. Kétség kívül nagy térben mutat igazán jól. Ám ha valakinek keskeny a fürdőszobája és még vacillál a zuhany és a kád között, van megoldás, méghozzá a Teuco trükkös terméke a Ron Arad tervezte Rotator.  Ha akarom kád, ha akarom zuhany!

 

 

 

 

 

design_bathtubes_02A letisztult formák kedvelőinek két egyszerűen nagyszerű típus, az egyik a neves designer, Patricia Urquiola tervezte Axor Urquiola kád, a másik pedig a Darling new Duravit-tól.

 

 

 

 

 

 

 

 

design_bathtubes_03Egy másik neves design fürdőkád, a „country cool” stílus kedvelői számára Starck 1 kollekció szintén a Duravit-tól. „Vissza a természetbe” rovatunkba beleillik ez a japán fa  dézsa.

 

 

 

 

 

 

 

design_bathtubes_04A kényelmesek számára is megvan a megoldás egy bővülő, buborék alakú kád. Illetve egy különleges fotel-kád kombináció. Ezt a terméket akár a hálószobánkba is tehetjük.

 

 

 

 

 

design_bathtubes_05Végül,de nem utolsó sorban a már szokásos különlegességek. Az olasz design kiválóságaiból merítve egy salátástálra hasonlító szögletes, mégis szépen ívelt forma  a Flaminiától. A ráadás pedig egy igazi csajos darab, a Sicis női magas sarkú alakú kádja mozaikkal kirakva.